Declaratie van Netpoint Factoring?

Uw zorgverlener heeft zijn administratie aan Netpoint Factoring B.V. uitbesteed. Dit betekent dat u uw declaraties via Netpoint krijgt toegezonden. 

Voor de behandelingen ontvangt u van ons een gespecificeerde declaratie. Afhankelijk van de afspraken die wij met uw zorgverlener hebben gemaakt, gaan wij waar mogelijk uw declaratie(s) eerst rechtstreeks indienen bij de (zorg)verzekeraar die bij uw zorgverlener bekend is. Wanneer uw verzekeraar direct aan ons uitkeert, ontvangt u van ons een declaratie voor het niet verzekerde gedeelte (eigen bijdrage). Wordt alles vergoed dan ontvangt u geen declaratie van Netpoint, maar een afrekenspecificatie van uw verzekeraar. 

Rekening houdend met de op de gespecificeerde declaratie vermelde betalingstermijn, dient u het declaratiebedrag, met vermelding van het declaratienummer, over te maken naar:
IBAN: NL35ABNA0554027070
SWIFT/BIC: ABNANL2A
t.n.v. Derdengelden Netpoint Factoring te Kaatsheuvel. 


Indien u gebruik maakt van online bankieren, adviseren wij u de gegevens van de zorgverlener in uw “adresboek” aan te passen. 

Op een aantal manieren kunnen wij u met de verwerking van uw declaraties behulpzaam zijn: 


Wij hebben een speciale pagina gemaakt 'Mijn gegevens'.
Op deze pagina kunt u opnieuw een declaratie aanvragen tevens ziet u dan een historisch overzicht. Vanuit dit scherm kunt u de declaratie(s) downloaden, printen en/of betalen via iDEAL.
Klik hier voor de pagina 'Mijn gegevens'.


Bijzondere vragen
Voor bijzondere vragen kunt u onze medewerkers op werkdagen van 8:30 tot 17:00 bereiken via telefoonnummer 0416-541509.