Mijn gegevens

Op deze pagina kunt u opnieuw een declaratie aanvragen. Tevens ziet u dan een historisch overzicht. Om dit te doen dient u uw email adres en wachtwoord in te vullen. Is dit de eerste keer dat u inlogt, dan kunt u zelf een wachtwoord kiezen. U ontvangt daarna een e-mailbericht om uw account te activeren. 
 
Na controle en akkoordbevinding zal de declaratie MET de betaalhistorie op uw scherm verschijnen. Vanuit dit scherm kunt u de declaratie(s) downloaden, printen en/of betalen via iDEAL.

Belangrijk!

Voor de veiligheid van uw persoonlijke gegevens kunt u inloggen met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
 
Dit wachtwoord dient te bestaan uit minimaal 6 leestekens, 1 hoofdletter, 1 speciaal leesteken en 1 cijfer.
Bewaar uw wachtwoord veilig en deel deze niet met anderen.
Nadat u een wachtwoord heeft aangemaakt ontvangt u in uw opgegeven e-mailadres een activatielink. Hiermee kunt u uw account activeren. Vanaf het moment dat u uw account heeft geactiveerd kunt u steeds inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.
 
Bij uw eerste inlog dient u zichzelf te koppelen aan uw account. Dit doet u met een declaratienummer, geboortedatum en postcode. Geef het declaratienummer handmatig in zonder spatie.
 
Dit is eenmalig, daarna blijven uw gegevens gekoppeld aan uw account. Tevens heeft u de mogelijkheid om gezinsleden te koppelen aan uw account. U heeft dan eenmalig de gegevens en declaratienummer van de te koppelen persoon nodig.
 
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via 0416-541509 of via de pagina ‘Vragen?’.